Vrijgezellenfeest bodypaint/schminken

 

Samen de bruid beschilderen, een workshop schminken of een workshop kleine bodypaints maken. Dat is een super gezellig en ook heel origineel vrijgezellenfeest waarbij zeker veel gelachten wordt!

 

In onze gezellige eetkamer worden jullie ontvangen en na een korte uitleg gaan jullie snel zelf aan de slag!

 

De workshop wordt helemaal naar wens samengesteld en is inclusief gebruik van alle materialen, koffie, thee en lekkers voor "erbij".

 

Klik op de pijl voor foto's van de workshop schminken/bodpaint.

 

Vrijgezellenfeest servies beschilderen

 

Jullie worden in een gezellige eetkamer aan een kleurig gedekte tafel ontvangen met koffie, thee en lekkers voor "erbij". Na een korte uitleg van de technieken die gebruikt kunnen worden kan al snel begonnen worden met het beschilderen van het servies. Door de verschillende tips kan iedereen, creatief of wat minder creatief, mooie en verrassende resultaten behalen.

De bruid beschilderd samen met haar vriendinnen een thee-, ontbijt- of tapasservies. Om te zorgen dat het een mooi geheel wordt mag de bruid een aantal kleuren of een thema kiezen. Vaak wordt naast het servies voor de bruid ook een stuk voor iedereen persoonlijk beschilderd. Zo heeft iedereen een mooi aandenken aan deze bijzondere dag.

 

Na het beschilderen wordt het servies in een gewone keukenoven gebakken. De kleuren blijven prachtig helder. Na afbakken is het servies afwasbestendig. Het kan na een week, mooi ingepakt, opgehaald worden.

 

Kortom, jullie kunnen zelf, aan de hand van de prijslijst, een party samenstellen. Het is wel de bedoeling dat er per persoon minstens een keuze gemaakt wordt uit de prijslijst. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

 

(Wordt de bruid voor een eventuele stapavond ook bijzonder aangekleed? Alles is Kleur kan een prachtige facepaint verzorgen!).

 

Klik op de pijl voor foto's van de workshop servies beschilderen.

 

  Alles is Kleur 2012