Workshop Servies Beschilderen

 

Een creatieve workshop servies beschilderen; voor een vriendinnenavondje, vrijgezellenfeestje, zussendag, personeelsuitje of een tiener workshop. Het is ook een (heel gezellige) manier om een gezamenlijk cadeau te maken voor bijvoorbeeld het huwelijksjubileum van opa en oma. Iedereen mag een aantal onderdelen van het servies beschilderen. Eventueel wordt afgesproken welke kleuren er gebruikt gaan worden, zodat het een mooi bij elkaar passend geheel wordt.

 

 

Klik op de pijl voor foto's van de workshop servies beschilderen.

 

 

Vrijgezellenfeest

 

Jullie worden in een gezellige eetkamer aan een kleurig gedekte tafel ontvangen met koffie, thee en lekkers voor "erbij". Na een korte uitleg van de technieken die gebruikt kunnen worden kan al snel begonnen worden met het beschilderen van het servies. Door de verschillende tips kan iedereen, creatief of wat minder creatief, mooie en verrassende resultaten behalen.

De bruid beschilderd samen met haar vriendinnen een thee-, ontbijt- of tapasservies. Om te zorgen dat het een mooi geheel wordt mag de bruid een aantal kleuren of een thema kiezen. Vaak wordt naast het servies voor de bruid ook een stuk voor iedereen persoonlijk beschilderd. Zo heeft iedereen een mooi aandenken aan deze bijzondere dag.

 

Na het beschilderen wordt het servies in een gewone keukenoven gebakken. De kleuren blijven prachtig helder. Na afbakken is het servies afwasbestendig. Het kan na een week, mooi ingepakt, opgehaald worden.

 

Kortom, jullie kunnen zelf, aan de hand van de prijslijst, een party samenstellen. Het is wel de bedoeling dat er per persoon minstens een keuze gemaakt wordt uit de prijslijst.

 

(Wordt de bruid voor een eventuele stapavond ook bijzonder aangekleed? Alles is Kleur kan een prachtige facepaint verzorgen!)

 

 

Zussendag, vriendinnenworkshop

 

Onder gezellig bijkletsen, thee- en koffieleuten, ook nog iets moois en origineels maken waar je nog jaren plezier van hebt! Dat is in het heel kort de workshop servies beschilderen bij Alles is Kleur. Zie voor de beschrijving van de workshop hierboven. In dit geval kiest iedereen iets uit de prijslijst voor zichzelf.

 

 

 

Personeelsuitje

 

 

Samen iets blijvends maken wat gebruikt kan worden op de werkplek. Ook een bedrijf of afdeling kan bij Alles is Kleur terecht voor een gezellig bedrijfsuitje. Samen aan het werk om de werkplek met vrolijk gekleurd serviesgoed op te fleuren! Zie voor een beschrijving van de workshop hierboven. Per persoon wordt een keuze gemaakt uit de prijslijst.

 

 

 

Staat wat u zoekt hier niet bij, of wilt u een workshop aanpassen aan uw wensen? Neem dan even contact op, er is veel mogelijk!

 


 

  Alles is Kleur 2012